A lidl akciós kínálata már online újság formájában is elérhető

Hiába dolgozik az ember szállodában, azon belül is a konyhán, azért a finom falatoktól nem könnyen megy el a kedve. Legalább is én így vagyok vele, holott már évek óta dolgozom szakácsként. Oké, hogy ez a munkám, de azért igyekszem a családomat s a barátaimat is elkápráztatni a főztömmel, nem csak a hotel vendégeit. Ebben rendszerint a lidl van nagy segítségemre, mivel ott egy csomó olyan alapanyagot be tudok szerezni jó áron, amit máshol nem. Vagy legalább is nem ilyen kedvező áron. Például rendszeresen vannak ázsiai hozzávalók, amikért más esetben szabályos hajtóvadászatot kellene indítanom. Kész szerencse, hogy már online is meg tudom nézni az aktuális akciós újságjukat, köszönhetően az egyik konyhai kisegítőnek, aki megmutatta nekem az akcioleso.hu weboldalt. Itt tényleg minden akciós újság olvasható, engem pedig különösen a lidl érdekel ebből.

lidl

Nem mondom, nap közben nem sok alkalmam nyílik nézelődni a neten, amikor tartunk egy kis szünetet, akkor rendszerint a konyha mögé megyünk cigizni meg beszélgetni. De ha már ott vagyunk, akkor gyorsan igyekszünk mindent megdumálni, amit egyébként nemigen lenne lehetőségünk. Itt hoztam szóba a lidl állandó akcióit, és az egyik srác rögtön kérdezte is, hogy ismerem-e az akcioleso.hu oldalt, mert ott folyamatosan frissítve fent van az aktuális akciós újság. Mondtam, hogy nem, ő pedig rögtön meg is mutatta nekem. Na, gondoltam, ismét egy hasznos dolog, amit munka közben tanulhattam meg!

Azóta is rendszeres látogatója vagyok ennek a weboldalnak, ugyanis nem csak a lidl, de még egy csomó másik élelmiszerüzlet akciós újsága is megtalálható rajta online olvasható formában, én pedig amikor csak a szabadidőm engedi, bőszen vadászom rajta az aktuálisan futó akciókat. Hiába, én sem vagyok azért annyira agyonfizetve, hogy bármit megengedhessek magamnak, de ha látok egy jó kis kedvezményt valamelyik kedvenc hozzávalómra, akkor azért igyekszem besűríteni a programomba, hogy oda is be tudjak térni.