Nem csak a szállodákról beszélgetünk

Barátnőm rám írt, hogy a hosszú hétvégén el szeretne menni a kedvenc szállodánkba. Ott töltöttük az első évfordulónkat, és azóta minden évben ugyan akkor vissza szoktunk menni. Nagyon kedveljük a helyet, illetve minden olyan helyet kedvelünk, ahol komplexen megtalálható minden, legyen szó aktív vagy passzív pihenésről. Amikor olyan kedvünk van elmegyünk az ottani közeli hegyekbe, ha pedig a túrától megfáradtan lazítani szeretnénk, akkor a szálloda wellness részlegébe vetjük bele magunkat és ott ázunk a gyógyvízben vagy pedig szauna szeánszon veszünk részt, melyeknek a segítségével tényleg teljesen el tudunk lazulni.

Lehet pont most nem jön annyira jókor, ez az utazásunk, nem mertem megírni a barátnőmnek, hiszen a házzal kapcsolatos nagyobb projektben vagyunk benne. Találtam egy remek céget, akik napelem rendszerek forgalmazásával foglalkoznak és felszerelést is vállalnak. Sokat kutattam utánuk, hogy ténylegesen a legjobbakkal tudjak szerződésre lépni. Amikor kitaláltam, hogy környezettudatosabb leszek, akkor ez volt az első gondolatom, hogy napelem rendszert fogok beszereltetni. Hiszen mi lenne annál jobb, hogy a saját házam tetőszerkezetére rászereltetett panelek segítségével energiát termelek, amelyet ingyen felhasználhatok. Természetesen a környezettudatosság mellett ez volt a másik vonulat, hogy majd idővel az az összeg, amit befektetek a napelem rendszerbe, az egy idő múlva meg fog térülni és mit megtérül, hát hasznom is lesz, amikor már 0-ra kifut. Ezen gondolatmenet alapján kutattam az interneten és találtam rá arra a remek cégre, akikkel teljesen egy hullámhosszra kerültem, már az elején, ahogyan megláttam az oldalukat, nagyon remek, tényszerűen közölnek mindent, mit csinálnál, milyen kW teljesítményű napelem rendszer éri meg egy -egy háznak, hogy felszereljen. Minden olyan információt megtaláltam az oldalukon, amire egy kezdő napelemesnek szüksége van.

Nem is vártam sokáig árajánlatot is kértem a megadott feltételek alapján, milyen elképzeléseim vannak, azt is hozzáfűztem, hiszen kW alapján, és a tető méretét tekintve én már kalkuláltam, hogy milyen is lenne a számomra megfelelő napelem rendszer, és reménykedtem abban, hogy a cég ezt alá is támasztja számomra. Még egy fogyasztási kalkulációt is végeztem, melyet számlákkal tudok alátámasztani, ez nagyon fontos a cég számára, hiszen ezen információk alapján tudja összeállítani a valós árajánlatát.

Mely ajánlatot rendkívüli módon vártam, hiszen az ilyen kisebb beruházást jobb megejteni, hogy után minél előbb visszahozza az árát. Amikor megérkezett az árajánlatuk, nagyon meglepődtem mennyire kedvező volt, szinte hihetetlen kategóriákat súrolt, olyan számot láttam.

Annyira megörültem, hogy rögvest írtam is a barátnőmnek, hogy vele is megosszam eme remek hírt, hogy olyan ügyes voltam, hogy napelem ar ezen cégnél a legkedvezőbb. Ő meg vissza is írt: napelem ar itt tényleg csuda jó, fogadjam el az ajánlatot, és rendeljem meg tőlük. Ez számomra sem volt kérdés, de azért jól esett, hogy ő is támogat, és úgy vélekedik, ahogyan én. Amint tudtam el is fogadtam az árajánlatukat, és már alig vártam, hogy érkezzenek felszerelni, beüzemelni. Akinek tehetem azóta is ajánlom a céget, hiszen tényleg a napelem forgalmazó piacon ők viszik a pálmát, nekem bejött a stílusuk is és, hogy a megrendelőiket mindennél előrébb kezelik.

Nem csoda tehát, hogy annyi megrendelésük is van, hiszen ezzel az üzletpolitikával, hogy jó minőségű napelemeket forgalmaznak kedvező áron, így mindig lesznek érdeklődők, akik a későbbiekben megrendelőkké válnak.