A nagyszülők vigyáznak a kisbabánkra, amíg pihenünk

A feleségemmel évente eltöltünk egy hétvégét ugyanabban a szállodában. Egy gyönyörű, a Dunakanyarban elhelyezkedő hotelről van szó, ahol fantasztikus a kilátás és a kiszolgálás. Azonban nem ez a fő oka annak, hogy minden évben a tiszteletünket tesszük itt. Ugyanis a feleségemmel itt ismerkedtünk meg hét évvel ezelőtt. Így már csak hagyományból is visszatértünk ide, amolyan évfordulós alkalomból.

Idén a helyzet komolyan megváltozott, ugyanis megszületett a kisfiúnk. Klári az elején még úgy volt vele, hogy inkább hagyjuk ki az idei szálloda látogatást, mert vigyázni szeretne a kisbabánkra. Nekem azonban feltett szándékom volt, hogy rábeszéljem, hogy mi lenne, ha a nagyszüleimre bíznánk a gyerekünk felügyeletét. Így legalább kicsit kikapcsolódhatna abban a wellness hotelben.

Végül beadta a derekát. Nem volt ez olyan nehéz feladat, mert számtalan szép emléke van arról a szállodáról és annak gyönyörű környezetéről. Mielőtt elindultunk, gondosan összeszedte az összes baba holmit a nagyszülők számára, amiket ő már kipróbált és teljesen meg volt velük elégedve.

Ezek a különböző Baba-mama holmik nagy segítséget jelentettek nem csak a feleségem számára, de nekem is. Jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy az amúgy fárasztó és nehéz babagondozást némileg könnyítsék. Természetesen nálunk is fontosabb az, hogy a kisbabánk számára mik a legjobb termékek. Biztosan állíthatom, hogy az itteni produktumok a legmegfelelőbbek szeretett gyermekünknek.

Az egyik, feleségem által felfedezett termék innen az orrszívó készülék. Nekem fogalmam sem volt arról, hogy létezik egy ilyen szerkezet. A lényege az, hogy a baba orrában keletkezett váladékot felszívja, így biztosítva a tiszta légutakat. Ez igazán hasznos, hiszen egy kisbabának nem lehet elmagyarázni, hogy fújja ki az orrát. Mióta a gyermekünk nóziját ezzel a berendezéssel tisztítjuk, azóta az éjszakák is nyugodtabbak, hiszen könnyebben alszik, köszönhetően a könnyedebb légzésének. Mikor első alkalommal hallottam erről a termékről, egy kicsit drasztikus megoldásnak gondoltam, de valójában teljesen biztonságos és kényelmes a baba számára. Mivel öt darab részre is szétszedhető, így a tisztítása is rendkívül egyszerű. Mivel a gyártás során hőálló anyagot alkalmaztak, így forralással van lehetőségünk sterilizálni.  A feleségem egy szettet vásárolt, ami a készüléken túl tartalmaz két fajta szívófejet is, továbbá egy kefét, amivel a tisztítás még kényelmesebbé válik. Tökéletesen megbízató termék ez, hiszen ezt orvosok is ajánlják.

Egy másik rendszeres Baba-mama termék, amit gyakran rendelünk innen, egy körömvirágos hintőpor. Mióta a feleségem próbát tette vele, azóta nem is hajlandó más hintőport alkalmazni. Hihetetlenül jól rá tud tapadni a bőr felültére, ahol kifejti a nedvelszívó hatását, így biztosítva komfortos érzetet a kisgyerekünknek. 125 grammos kiszerelésben lehet vásárolni és nagyon szimpatikus volt a számomra, hogy a terméknek az egységárát is kiszámolják a számunkra. Amennyiben ha valakit érdekelne a termék összetétele, azt a termékleírásában maradéktalanul megtalálja.

Baba-mama

Eddig sosem kellett csalódnunk ebben a patikában, bármikor is rendeltünk innen valamit. Mi mindig futáros házhozszállítással rendeljük innen a termékeket. Mindig 12.000 forint felett próbálunk vásásrolni, mert ez esetben még a szállítás is ingyenessé válik. A fizetési lehetőségek közül mi általában az utánvétet választjuk, de utalhatunk előre is, illetve bankkártyát is használhatunk. Természetesen személyesen is van lehetőség betérni a patikába, amennyiben nem nagyok a távolságok.

Minden szülőnek bátran merem ajánlani ezt a patikát, hiszen itt mindent megtalálnak, amire egy anyukának és egy babának csak szüksége lehet.