Egy hely, ahol a klíma árak a beszerelést is tartalmazzák

Tavaly nyáron, amikor nyaralni voltunk, szerencsére jó időt fogtunk ki, sok volt a napsütés és gyakorlatilag egy felhő sem volt az égen. Az elején nagyon örültünk, de egy idő után azért be tud ettől is sokallni az ember, hiszen mégiscsak megterheli a szervezetet a nagy meleg. Sokszor szinte alig vártuk, hogy visszaérjünk a szállodába, a klímás szobánkba és felfrissüljünk egy kicsit a hűs levegőtől. Ilyenkor mindenki bevetődött az ágyába, és élveztük a megváltó hűsölést. Persze, ezt máshogy is meg lehetett volna oldani, például egy jó hideg zuhannyal, de az sokkal körülményesebb, mint megnyomni két gombot egy távirányítón. Viszont, a hűsölés után nekem jól esett egy melegítő zuhany.

 Annyira jól esett, hogy ott és akkor elhatároztam, hogy a lakásban is lesz klíma.

Ez volt egyébként majdnem az első dolgom a hazaérkezés után, hogy neki is álltam a légkondi keresésnek. Találtam is egy jó kis weboldalt, ahol jó pár klímát találtam, nagyon barátságos áron ráadásul. Aztán észrevettem, hogy a klíma árak szereléssel együtt értendők, vagyis, a honlapon megjelenített árak a beszerelés költségeit is magukban foglalják.

Hát, gondoltam is magamban, hogy ennél jobb nem is lehetne. Őszintén szólva, semmi kedvem nem lett volna ahhoz, hogy még külön keressek egy jó szerelőt, és szerencsére a klima-szereles.hu-nak hála, nem is kellett.

A klíma árak beszereléssel együtt is nagyon kedvezőek, és igazából az összes itt megtalálható és elérhető berendezés egy árkategóriába tartozik, így azt kell, hogy mondjam, hogy a választás nagyon nehéz.

Persze, az kicsit megkönnyítheti a helyzetet, hogy több márka termékeit lehet itt megtalálni, és biztos mindenkinek van olyan, amelyiket jobban preferálja. Én is ez alapján választottam végül.

A döntésem egy Kaisai ECO klímára esett, ugyanis egy barátnőmnek is ilyen van – legalábbis ami a márkát illeti -, és nagyon elégedett vele, már évek óta jól működik. Így nekem ez bőven elég volt, mint tapasztalat, úgyhogy emellé tettem le a voksomat.

A klima-szereles.hu oldalán van természetesen egy termékleírás is hozzá, és ez a Kaisai klíma rendelkezik például öntisztító funkcióval is, ami nagyon kíváncsivá tett, mert ilyenről még soha nem hallottam, bár az is igaz, hogy nem vagyok valami nagy klíma szekértő.

Emellett pedig van beépített időzítője, ami az éjszakák miatt nagyon fontos, mert nem egészséges, ha 0-24-ben megy a klíma, könnyen meg lehet fázni. Amit még át kellett gondolnom, az a teljesítménye volt, mert négy különböző teljesítménnyel érhető el az a klíma, és ezzel arányosan többe is kerülnek.

Ebben viszont segítséget kellett kérnem, így a megrendelésemet is telefonon keresztül adtam le, ami teljesen problémamentesen zajlott. Amikor meséltem a barátaimnak, hogy egy olyan helyet találtam, ahol a klíma árak szereléssel együtt vannak kiszámolva, alig akarták elhinni. És egyébként, már két barátom is vett innen klímát azóta.

klíma árak szereléssel
klíma árak szereléssel