Amikor a szállodavezető terhes lesz

Korábban meséltem, hogy nagyon fontos számunkra, hogy a kisgyermekes családoknak is megkönnyítsük a nyaralást, minden családtag számára egyformán élvezhető legyen a kikapcsolódás. Ezt mindig is egyfajta küldetésnek tekintettem, de most, hogy babát várok, azt hiszem, ismét várhatóak lesznek újdonság.

Amikor megtudtam, hogy kisbabám lesz, már nagyon vártam, hogy elkezdjen szépen nőni a pocakom, eleinte csak az ilyen kis apróságokat figyeltem meg, élveztem minden pillanatát. Majd hirtelen azon kaptam magam, hogy hatalmasra nőtt hassal állok a tükör előtt, és elképedve tapasztaltam, hogy egy nagyon fontos dolgot még nem szereztem be: a babakocsit!

A hotelben jót nevettek a sztorimon, hisz tudják rólam, hogy mennyire ügyelek minden részletre, erre pont egy ilyen fontos, és valljuk be, nem is kicsi elemet hagyok ki a repertoárból. Nagy szerencsémre Éva, a világ legjobb recepciósa a segítségemre sietett, és már vette is elő a tabletet, amin a babaverda.hu/babakocsik oldal volt nyitva. Elképesztő választékkal találtam szemben magamat, de amennyire sok minden található itt, ugyanilyen gyorsan és könnyedén el lehet igazodni weboldalon, ami telis-teli van minőségi babakocsikkal. Mint kiderült a babakocsik mellett más termékeket is árulnak, és bár tényleg már mindent is beszereztem, nem tudtam ellenállni egy nagyon cuki flamingó játéknak. Azt hiszem, ez az anyasággal jár, minden, ami korábban érdektelen volt számomra, egyszer csak cukivá vált.

A rendelés folyamata nagyon egyszerű volt, a babaverda.hu/babakocsik oldalon kiválasztott babakocsit (na és a flamingót) a kosárba rakva pillanatok alatt rögzítettük a rendelést. Néhány nap alatt meg is érkezett, még pont a baba születése előtt.