Egyedi pólókat csináltattunk a hotel takarító szolgálatának

Soha nem értettem, miért nézik le sokan a takarítókat, hiszen mi nekik köszönhetjük, hogy a hotelünk olyan jól néz ki minden nap, hogy minden csillog és kifogástalanul néz ki.

Úgy döntöttünk, hogy a takarító szolgálatnak is egységes ruházatot szeretnénk biztosítani, ezért elkezdtünk az internetem keresgélni, hogy megtaláljuk azt az oldalt, hol viszonylag nagyobb mennyiségben el is készítik számunkra a “Takarító szolgálat” feliratú pólókat.

Egy barátnőm a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop mellett tette le a voksát. Már többször is rendelt onnan pólót, igaz, nem saját mintáikkal, de azt mondta, hogy olcsón és nagyon megbízhatóan dolgoznak. Az Ő ajánlása miatt választottam én is ezt a boltot.

Nem csak a saját vicces mintáikat teszik pólókra, hanem az engedi igényeknek is eleget tesznek, azt lehet a pólókra tenni, amit csak szeretnénk.

Írtam is egy emailt nekik, amiben leírtam, hogy pontosan mit szeretnék és hány darabot. Szinte azonnal válaszoltak is, és a barátnőmnek igaza volt, nagyon olcsón dolgoznak.

Nem csak 1-2 darab póló nyomását vállalják, hanem akár több darabot is elkészítenek, ha arra van igény. Ilyenkor persze célszerű előre leadni a rendelést, hiszen el is kell készíteniük ezeket a termékeket.

Sokkal gyorsabban elkészültek a nem éppen kevés pólóval, mint ahogyan azt terveztem, így kellemes meglepetés volt, mikor pár nappal később megérkeztek a kész pólók.

A nyomatok nagyon jól néztek ki, pontosan oda tették őket, ahova terveztük. Mindegyik nyomatnak és pólónak kifogástalan volt a minősége, maximálisan meg vagyok elégedve velük.

Persze nem minden a külső, de a takarító kollégáink szerint a pólók anyaga is nagyon jó, kényelmes bennük dolgozni és a mosógép sem szedte le a nyomatokat róluk, pedig mindenkinek csak 4 Db-ot rendeltünk, így elég sokat vannak mosva.

Szerintem egy hotel megítéléséhez nagyon hozzájárulnak az ilyen apró dolgok, hogy a személyzet milyen ruhát visel, hogy össze vannak-e öltözve. Örülök, hogy végre sikerült egységesítenünk a takarító munkatársak öltözetét is.