Biocity.hu – nem csak a vegánok online paradicsoma

Ha bejön egy szállás, akkor azt nem szoktuk egy könnyen elengedni. Nem véletlen, hogy minden évben ugyanoda járunk vissza már nagyon-nagyon régóta. Ez a szálloda egyszerűen fergeteges, nem tudok rá mást mondani. Nem csak abból adódóan, hogy milyen felszereltsége van és hol van – bár persze ez is bőven hozzátesz. De sokkal inkább azért szeretjük annyira, mer nagyon emberi az egész. Az ott dolgozók végtelen kedvessége és vendégszeretete igen ritka. Bár egy webshopnál mondjuk ez a fajta kedvesség nem tud ilyen formában megjelenni, viszont az mindenképpen igaz, hogyha egyszer bejön egy üzlet, akkor nem szoktam abból sem engedni és váltani. Szóval a Biocity.hu már egy ideje a kezdőlapom.

Van néhány olyan standard termék, amit más csak innen szoktam megrendelni. Sokkal több értelme van, mintha egyesével felkeresnék különböző boltokat, aztán cipekednék mindenhonnan. Így szépen a kanapém kényelméből összerakom a csomagomat, kiválogatom, hogy mik éppen az akciós termékek, a futár pedig házhoz hozza nekem őket.

A Biocity.hu-n azt szeretem különösen, hogy nem csak élelmiszerekben és alapanyagokban utazik, hanem alapvető drogériai termékeket is tudok náluk venni. Ez nekem nagyon fontos, mert a kozmetikumokat illetően is keresem azt, ami bio és ami csak természetes alapanyagokból készül.

A kedvenc krémeim és arcápolási termékeim mind-mind kivétel nélkül a Biocity.hu jóvoltából kerültek hozzám. Én nagyon szeretem ezeket a cikkeket, mert tényleg érezhetően jobb a testemnek, hogy ilyeneket használok. A szappanok és dezodorok is innen jönnek házhoz, mert ezekben is nagyon fontos nekem, hogy ne legyenek mesterséges adalékok. Felbuzdulva pedig ezen az elven igen gyakran szoktam háztartási cikkeket is rendelni erről a felületről – úgy, mint mosóport, mosószert és öblítőt is. Még sosem csalódtam abban, amit kaptam.

Nagyon szeretem azt is, hogyha esetleg úgy alakulna, hogy amit rendeltem és kaptam tőlük mégsem tetszik, akkor 30 napom van arra, hogy visszaküldjem. Szerintem ez nagy dolog, hogy van ilyesmire lehetőség, mert így nem kell azon előre tűnődnöm, hogy mi lesz, ha nem jön be egy új termék. Egyszerűen csak megy vissza Biocity.hu-nak és kész. A szállítás ráadásul 6 900 forint felett ingyenes, hogyha csomagpontra kérjük a termékeket. Én mindig oda szoktam, mert azt bármikor át tudom venni, ellentétben a futáros kiszállítással.

A Biocity.hu egy már 10 éve jelen lévő vállalkozás a bio termékek és természetes cikkek területén, tehát a szakértelmük és tapasztalatuk ezekben a berkekben megkérdőjelezhetetlen. Én mindig igyekszem valami ilyen szolgáltatót választani, hiszen a saját érdekem, hogy a lehető legjobbat kapjam. Hogyha úgy érzitek, hogy ti is bizalmat szavaznátok nekik, akkor lessétek meg a termékeiket a webshopban. Én azt ígérem, hogy nem fogtok csalódni, egyik választásban sem.