A vendégekért mindent! Fogkorona árak és magán fogászatok

Több vendéglátós ismerősöm is mondta már, hogy a vendégek néha egészen furcsa kérésekkel tudnak előállni, de nekünk, mint jó házigazdáknak, igyekeznünk kell mindent megtenni a vendégeink kényelméért.

Egy külföldi pár szállt meg nálunk éppen, mikor a férjnek sajnos letört e foga, és ezzel kapcsolatban kérte a segítségünket. Ez persze egy elég nagy vészhelyzet, de nem nagyon voltam felkészülve arra, hogy valaha ilyesmiben kell majd segédkeznem.

Szerencsére találtunk megoldást, ugyanis én már évek óta ugyanahhoz a fogorvoshoz állok, ismerem, hogy hogyan alakulnak itt a fogkorona árak és azt is tudom, hogy bennük meg lehet bízni, ezért volt kit sajánlanom a külföldi párnak.

Persze ellinkeltem nekik a honlapjukat, a fogorvosbudapest.info oldalt, hogy ott ők is megtudják majd nézni, hogy tetszik-e nekik, de bíztak bennem, ezért felkerestem őket és kértem nekik egy időpontot. Hamar sikerült is időpontot egyeztetnünk, így a pár felutazott a fogorvoshoz. Szerencsére nagyin jól megközelíthető, szép helyen van, így a főváros legszebb nevezetességeit is meg tudták nézni.

A fogorvos persze a tőle megszokott szakértelemmel járt el, megtette, amit meg kellett, hogy a vendégünk foga megmeneküljön és még menthető legyen.

Én is nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal, sajnos talán genetikából adódóan is, de nagyon rosszak a fogaim, ezért viszonylag sűrűn jártam náluk, már azt is fejből tudom, hogyan alakulnak a fogkorona árak, mennyibe kerül egy tömés és egy gyökérkezelés.

fogkorona árak
fogkorona árak

Ez az eset segített abban, hogy rájöjjek, hogy egy szállodában nem lesznek unalmas napok, minden nap egy új megoldandó feladatot, egy új kihívást fog tartogatni, hiszen ahol emberek vannak, ott probléma is van. Szeretem a munkámat, szeretem, hogy segíthetünk a vendégeinknek és szeretném, hogy mindenki jól érezze magát nálunk, már amennyire egy letört foggal jól lehet szórakozni.

A körülményekhez képest azt hiszem, hogy jó élményekkel távoztak tőlünk a vendégeink. Nagyon meg voltak elégedve ők is a fogorvossal. Ez nem csoda, hiszen ebben a rendelőben világszínvonalú a fogászati ellátás, ezt már többen is mondták.