Lángvágásról értesültem a hotelben

Acélmegmunkálás volt a téma a balatoni nyaraláson

Sosem gondoltam volna, de bizony elérkezett az a nap is, amikor lángvágásról, acélmegmunkálásról, és élletörésről beszélgettünk a férjemmel és a barátainkkal egy a Balaton partján eltöltött hosszú hétvége kapcsán. Nagyon ránk fért már a pihenés, ugyanis olyan munkahelyünk van, ami nagyon sokat kivesz belőlünk. Szinte megállás nélkül dolgozunk, és nem ritka a 10-12 órányi munkavégzés sem. Kötetlen munkarendben vagyunk, így akár le is csúsztathatnánk a plusz óráinkat, de egyszerűen annyira nagy a workload, hogy ezt nehezen tehetjük meg. Ezért, hogy kicsit kárpótoljuk az egymástól elvett időt, úgy döntöttünk, minimum egy hosszú hétvégére leutazunk a Balaton partjára a barátainkkal, és egy jó nagy bulit csapunk, hogy feltöltődhessünk végre!

Nagyon szép helyen volt a szállásunk, maximálisan elégedett voltam a hotellel. Amire azonban nem számítottam, hogy a férjem és a barátai acélmegmunkálásról fognak beszélgetni! Az egyikük ugyanis nemrég fogott saját vállalkozásba, azonban nincsenek elegen ahhoz, hogy megfelelőképp el tudják vinni a voltot egyedül. Ezért a legtöbbször azt csinálják, hogy az acélmegmunkáláshoz bérmunkát vesznek igénybe. Legutóbb az Acélpartner Kft.-vel dolgoztattak, és annyira elégedettek voltak a munkavégzésükkel, hogy a férjem barátja azt mondta, semmi pénzért nem cserélné el őket másra!

Minden, amit a lángvágásról tudni érdemes

Én zöldfülűként nem sokat tudtam hozzászólni a témához. Ezért a kedvemért előkerült egy tablet, és ellátogattunk az Acélpartner Kft. honlapjára, amit a https://acelpartner.hu/langvagas webcímen keresztül értek el. Ez a link rögtön a lángvágással kapcsolatos tudnivalókhoz visz, amiről egész este beszélgettünk. Az Acélpartner Kft. ugyanis egy teljességgel magyar kézben lévő vállalat. 1999-ben alapították a tulajdonosok, és azóta több, mint húsz év tapasztalatával vannak jelen a piacon! A fő profiljuk a lángvágás, de ezen felül vállalnak plazmavágást, felülettisztítást, élletörést, és számos más egyéb tevékenységet is. Ahogyan pedig a férjem barátai is tették, akár bérmunkára is lehet velük szerződni acélmegmunkálás kapcsán! De térjünk vissza a lángvágásra. (Bízom benne, hogy azért érthetően el tudom magyarázni nektek, miről beszélgettünk… A férjem barátainak a lelkesedését azonban semmilyen blog nem tudja visszaadni!)

A legfontosabb dolog, amit le kell szögezni, hogy bizony nem mindegy, milyen típusú acélhoz keresünk szakembereket. Az Acélpartner Kft. azonban ebben is élen jár, mert nem csak általános rendeltetésű, de akár ötvözött acélok megmunkálását is vállalják! Ehhez nagyon jól felszerelt eszközparkkal rendelkeznek. Egészen konkrétan három darab CNC vezérlésű géppel rendelkeznek, méghozzá a MESSER (Burny) típusúval, ha ez nektek mond ez esetleg valamit. Ezekkel a gépekkel olyan hatékony a munkavégzés, hogy a Kft. akár a sürgős, vagy nagyon rövid határidővel megadott megrendeléseket is könnyű szerrel be tudja építeni a munkarendbe. A három lángvágógéppel ugyanis rugalmasan és praktikusan át tudják ütemezni a munkavégzést úgy, hogy a sürgős megrendeléseknek is maradjon hely. Ha ti is szívesen felvennétek a kapcsolatot a csapattal, ne habozzatok, és akár már most tárcsázzátok a https://acelpartner.hu/langvagas honlapon található elérhetőséget, nem fogjátok megbánni!