A mi hotelünk igazán bababaráttá vált

A Bakony számtalan érdekes látnivalót, kirándulási helyszínt és finom ételeket nyújt a természetet kedvelő turisták számára, ebből nem maradhatnak ki a legkisebbek sem. Hotelünk évek óta dolgozik azon, hogy megkapja az Igazi Bababarát Szállás kitüntetést, ezért számos olyan újítást vezettünk be, mely élvezetessé teszi a család nyaralását kisgyerekekkel, babákkal is. A legfontosabb, hogy ismerjük a gyerekes családok igényeit és megkönnyítsük számukra a nyaralás előkészületeit, felhívjuk a figyelmet arra, hogy hotelünkben olyan szolgáltatások és eszközök érhetőek el, melyekre a szülőknek nem kell előkészülniük.

Kisgyerekek számára rendelkezésre állnak olyan alapvető eszközök, mint kiságy, fürdető kád, bili, fellépő, etetőszék, orrszívó, csatos hordozó, terepjáró babakocsi bérelhető kiránduláshoz, a szálloda udvarán található jól felszerelt játszótér és állatsimogató is. Programokat is szervezünk a kicsiknek, melyekbe a szülőket is bevonjuk, nagyobb gyerekeknek pedig játszóházat és felügyeletet biztosítunk, hogy a szülők nyugodtan megvacsorázhassanak, eltölthessenek kis időt egymás társaságában, míg a gyermeküket biztonságban tudják.

A legutóbbi fejlesztésünk a babaúszás, mely a wellness részleg gyermek medencéjében kerül megrendezésre. Azok is igénybe vehetik a programot, akik utazás előtt nem készültek fel a medencézésre. A programra ingyenesen biztosítunk minden kicsi számára úszópelenkát, mely magas kritériumok alapján került kiválasztásra, egy budapesti webshopból rendeljük az ergonomikus, érzékeny bababőrrel is kompatibilis pihe-puha úszópelenkákat. A babaúszás során figyelembe kell venni, hogy a foglalkozás ideje alatt a babák bőre klóros vízzel érintkezik, így kipirosodhat, a szoros comb- és derékgumírozás pedig ronthat a helyzeten, így elengedhetetlen a tökéletes kialakítású úszópelenka, mely nem nyomja meg a kicsit bőrét. A másik fontos szempont az esetleges balesetek elkerülése, hogy a babák vize ne szennyeződhessen, ezért az úszópelenkának a tökéletesen kell zárnia. A program végeztével a babák számára kialakított öltözőben van lehetőség megszárítkozni és átöltözni, ahol az úszópelenkát egy könnyed mozdulattal le lehet tépni a perforáció mentén. A kisbabák számára ingyenesen biztosítunk továbbá popsitörlőket és egy váltás pelenkát a foglalkozások végeztével. Az általunk preferált úszópelenkáról bővebb felvilágosítást itt találhatnak: lord.shop.hu/uszopelenka

Tehát ha a Bakonyban járnak és nem szeretnének egy teljesen megrakott, gyerekdolgokkal teli kombi autóval érkezni, hanem élvezni szeretnék a kényeztetést és a törődést, várjuk Önöket szeretettel Bababarát Hotelünkben, ahova a babafelszereléseket a Lord Shop szállítja.