Ezen a webshopon mindent megtaláltam, ami egy szálloda konyhájába kell

A héten felújítottuk a szálloda konyháját. A vezetőség úgy döntött a felszerelés nagy részét lecseréljük, és modernebb gépeket szerzünk be a régiek helyett. Azt hiszem ideje volt már, hiszen nem egy közülük már csak akkor működött, amikor kedve tartotta…

A feladat, hogy mindez el legyen intézve egy héten belül, még a nyári szezon előtt, mint mindig, természetesen most is rám hárult. A meglehetősen szűkös időkeretet mellé kaptam egy meglehetősen gyér tartalmú cetlit is, amire a főnököm a jól ismert macskakaparásával csupán ennyit írt: háztartási berendezések webáruház

Kihívás elfogadva.

Leültem a géphez és beírtam a keresőbe a megadott szavakat. Rövid keresgélés után az 50 százalék webáruház oldalán kötöttem ki, amely ugyan nem kizárólag háztartási berendezésekkel foglalkozik, de ahogy láttam elég nagy választékban kínál termékeket ebben a kategóriában is. Ezen felül találhatunk még a webshopon szépségápolási és egészségmegőrző termékeket, sport felszereléseket, lakberendezéshez szükséges eszközöket, szerszámokat, kisgépeket, állateledelt és sok mást is.

Mivel nekem a fő szempont az volt, hogy itt legyen minden időre tökéletes állapotban és minden jó minőségű legyen, és persze az ár sem volt mellékes, ezért gyorsan utána olvastam a szállítási feltételeknek. Az 50 százalék a készleten lévő termékek szállítását 3 napon belül ígérte, míg a raktáron nem lévők esetén ez maximum 10 nap. Mivel péntekig már csak két nap volt hátra, egy kissé neccesnek tűnt, de a vásárlói hozzászólások közt azt olvastam, hogy rendszerint már másnapra odaér a rendelés. Mellesleg elég pozitív véleményeket olvastam a cégről, mind a vásárlók által írtakban, mind abban, amit a cég hirdet magáról. Minden termékükre két hetes visszaküldési lehetőséget biztosítanak, az ügyfélszolgálatuk elérhető és segítőkész, a gépekre szerviz garancia van, és nem mellesleg az egész ország területére szállítanak. A szállítási díjat a csomag súlya határozza meg, de nekünk innen vidékről mindenképpen jobban megérte, mintha kocsival kellett volna mindent elhozni.

A cég egyébként Megbízható Bolt minősítést is nyert nemrégiben az Árukeresőn, ami fontos egy webshop esetében, hiszen az ember sokszor kétkedve rendel a netről, mert nem mindig tudja, milyen minőségre számítson a pénzéért.

Miután meggyőződtem, hogy az 50 százalék lesz a megfelelő hely, minden szempontból a rendelésre, előkerestem a listát az eszközökről, amelyeket meg kellett vennem. Szerencsére az 50 százalék oldala nagyon könnyen kezelhető, ha konkrét terméket keresünk csak be kell írni a keresősávba a nevét, de egyébként kategóriákra bontva is válogathatunk. A kínálatra nem volt panasz, pár perc alatt mindent megtaláltam, amire szükség volt. Az online fizetés is biztosítva van, így az is könnyen ment.

Péntek reggel, hála a szolgáltató gyorsaságának minden termék sértetlenül megérkezett, és meg is kezdődhetett a nagy felújítás. A szakács is lelkesebben állt neki a munkának az új gépekkel, amelyek mind kiválóan működnek azóta is.

Őszintén, mikor megkaptam a cetlit, amin annyi állt, hogy háztartási berendezések webáruház, valamint, hogy legyen meg péntekig, nem voltam benne olyan biztos, hogy minden kész lesz időben. Ezért mindenképp hálás vagyok az 50 százalék webáruháznak.