Wellnesselni mentünk, ezért vennem kellett egy új papucsot

Nagyon szeretem a wellness szállókat, ahol az ember télen-nyáron lubickolhat a medencékben és kényeztetheti magát.

Az jó ezekben a fedett wellness központokban egyébként, hogy az év bármely szakában látogathatók. Ami akkor tud kicsit kellemetlen lenni, ha épen nincsen strandpapucsunk, vagy elszakadt a fürdőruhánk és télen vagy most, a tavasz elején szeretnénk megmártózni a vízben.

Szerencsére, mikor mi mentünk a télen, megtaláltam a cipomarket.hu/noi/papucs oldalt, ahol pótolni tudtam a nyáron szétszakadt papucsomat.

Mindig azt gondoltam, hogy egy papucs nem tartós, abból mindig az olcsót vettem, mert úgyis szét fog menni. De valójában azért ment szét, mert az olcsó, gagyi papucsot vettem, Szerencsér e a cipomarket.hu/noi/papucs oldalon egy olyan jó minőségű márkás papucsot vettem, hogy szerintem még évekig nem kell papucsra költenem.

Nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon jól néz ki, tartós, látszik az illesztéseknél is, hogy nem gagyi munka, megérte az árát.

A cipomarket.hu/noi/papucs oldalon nagyon sok papucsot lehet venni ilyenkor is, így nem kell boltról boltra járni, ha télen szeretne valaki papucsot venni – ami szerintem boltokban lehetetlen küldetés.

Hamar kihozták a rendelésemet, minden rendben ment. Utánvéttel fizettem, így nem kellett még a bankkártya adataimat sem megadnom. És nem számoltak fel semmilyen plusz költséget az utánvétért cserébe, aminek nagyon örültem.

Ajánlom az oldalt, mert elég som cipőt lehet náluk venni, nem csak papucsot. Minden évszakra meg lehet itt találni a megfelel cipőt.