Amíg nincsen a közelben autósbolt, addig marad az internetes rendelés

Sokszor előfordul, hogy a vendégeinknek valami gond adódik az autójával és ilyenkor rendszerint tőlünk várják a megoldást. Sokszor találkozunk olyan kérésekkel, hogy szerezzünk motorolajat, vagy szervó olajat esetleg ablakmosó folyadékot. Persze mi szívesen teljesítjük ezeket a kéréseket annak ellenére is, hogy a közelben nincsen autósbolt. De az a mottónk, hogy mindent a vendégért.

Aki nem hotelben dolgozik, az néha nem is hiszi el, hogy ilyen kéréseket szoktunk kapni, pedig havi 1-2 alkalommal biztosan jön valaki, aki autós termékeket kér a recepción. Szerencsére az olajwebshop.hu oldaláról ebben az esetben tudunk rendelni. Nem csak olajat, hanem sok mást is árulnak, eddig mindent sikerült beszereznünk, amit eddig a vendégeink kértek.

Azért szeretünk innen rendelni, met egy bizonyos összeghatár felett ingyenes a kiszállítás, illetve nagyon gyorsan meg is oldják a szállítást. Általában 1-2 nap múlva már meg is jön a futár a rendelésünkkel, amit át is tudunk adni a vendégnek, aki kérte.

Sokszor nagyon akciósan hozzá lehet itt jutni a termékekhez, sokkal olcsóbbak, mint mondjuk egy benzinkúton, ezért is kedvelem ezt a webshopot.

Garancia is van a termékeikre, de szerencsére ezt még nem kellett sosem kihasználnunk, mert mindig minden rendelésünk rendben megérkezett és a termékekkel sem volt eddig problémánk.

Akkor is innen rendelünk, hogyha a hotel fűnyírójából kifogy az olaj, mert nem csak autókhoz, hanem motorokhoz, tehergépkocsikhoz és kerti gépekhez is vannak olajaik.

Nem is kell nekünk autósbolt a közelbe, ha itt van az olajwebshop.hu.