Egy jó szállodában a felépülés is könnyebb

Szerencsére nem kellett az eddigi életem során sok beavatkozáson átesnem, de a legutóbbi mindenképp szükséges volt. Egy szállodában pedig sokkal jobb és könnyebb is a felépülés. A kórházak számomra nem túl komfortosak és őszintén szólva nem is tetszenek, szóval úgy döntöttem, hogy egy sokkal jobb helyen fogok lábadozni. De mi az, ami miatt meg kellett műteni? A visszértágulat a beavatkozás oka.

Nagyon sokáig keresgéltem a megfelelő orvos, aki tökéletes munkát végez majd, míg végül rátaláltam a Kelemed Plasztikára és vele együtt Dr. Kelemen Ottóra.

A weboldalukon nagyon sok információ megtalálható a klinika sebész főorvosáról. Megtudhatjuk, hogy milyen iskolákat végzett, mit tanult, hol dolgozott és milyen területeken szerzett több éves tapasztalatot. A plasztikai sebészet a fő területe, így nem csoda, hogy egy ilyen klinikának a főorvosa lett. Több éves tapasztalattal rendelkezik már, így nem is volt kérdés, hogy rá merem-e bízni magam.

Ezen a sebészeten úgy gondolják, hogy a gondosság és a szakértelem eredményezi a páciens biztonságot. Egyet tudok érteni abban, hogy ezek mind nagyon fontos dolgok és tudat alatt vágyok is arra, hogy így bánjanak velem egy rendelőben. Éppen ezért amikor ezt a mondatot megláttam, nagyon megörültem. Sok olyan kórházban jártam már, ahol nem éreztem azt, hogy a páciens és a beteg lenne a középpontban. Itt pedig pont ezt kapom. A páciens van a középpontban és azt is megmondják, ha nem ők jelentik a legjobb megoldást egyes beavatkozásokhoz. Nem vállalnak el mindenkit, csak azokat az embereket, akikről úgy gondolják, hogy biztosan tudnak segíteni.

A segítőkészség mellett magas színvonalú ellátást is biztosítanak, ami a viselkedésükben illetve a felszereléseiket tekintve is megtapasztalható. Mivel egy magánklinikáról van szó, szerintem ez el is várható. Hiszen ha már fizetünk az egészségünk érdekében, akkor mindenki a legjobbat szeretné kapni. A legjobb teljesítmény eléréséhez pedig elengedhetetlen a technikai fejlődés. Hiszen nem elég csak tanulni a legújabb eljárásokról, a legjobb ha meg is tudják valósítani azt a gyakorlatban, ahhoz pedig eszközökre van szükség.

Ha minőségi munkára vágysz, akkor mindenképp érdemes lehet részt venni egy személyes konzultáción a Kelemed Plasztikán, hiszen prémium minőségű anyagokkal dolgoznak. Legyen szó implantátumról, töltőanyagról vagy gyógyászati segédeszközről, csak a legjobbat adják. Pont ez volt az, ami miatt én is elmentem egy konzultációra. A személyes találkozó alkalmával pedig megbizonyosodtam arról, hogy én valóban őket szeretném választani és rájuk szeretném bízni magamat.

Ha neked is szükséged lenne a visszértágulat miatt egy sebészre, akkor a Kelemed Plasztika oldalán érdemes szétnézni. Nagyon sok hasznos információ megtalálható egy helyen. Minden beavatkozásról, amit végeznek, részletes leírást lehet találni és megtudhatjuk azt is, hogy milyen vizsgálatok előzik meg az adott beavatkozást, milyen szövődményei lehetnek, hogyan zajlik a műtét és mire lehet számítani a műtét után. Ha ezekre kíváncsi vagy, akkor a weboldalon mindent megtalálsz.

Én sok fontos információt megtudtam csupán a honlapjuk olvasása során, így sokkal felkészültebben tudtam elmenni a személyes konzultációra.

Milyen beavatkozásokat vállalnak?

A plasztikán belül vállalnak arc plasztikát. Ezen belül nyak-toka, szemhéj és fül plasztikát.

Mell plasztika: mellnagyobbítás, szövődmények ellátása, hegkorrekció, jóindulatú melldaganat műtéte, férfi mellplasztika.

Alakformálás: kar, has, comb, fenék, zsírleszívás.

Arcfiatalítás: szálas arckontúr kezelés, zsírfeltöltés, botox, kémiai hámlasztás, bőrápolás.

Ha ezek közül valamelyik is aktuális számodra vagy érdekel, akkor mindenképp érdemes szétnézni az oldalukon.

Amennyiben szívesen bejelentkeznél egy konzultációra, akkor azt kétféleképpen is megteheted: telefonon bejelentkezel, vagy pedig a honlapon található konzultációs kérdőív kitöltésével.

Ha pedig szívesen olvasol plasztikával kapcsolatos híreket, érdekességeket és újdonságokat, akkor a blog cikkeiket is mindenképp nézd meg. Közérthetően fogalmaznak, csakúgy mint a weboldalukon, így mindenki számára érthetőek és élvezhetőek a cikkek. Ha még csak gondolkozol egy plasztikai beavatkozáson, akkor ezek sokat segíthetnek és talán ezeknek köszönhetően fogod tudni meghozni a legjobb döntést.

Ha a precizitás fontos számodra, akkor a Kelemed Plasztika a legjobb választás.