Sikerült székhelyszolgáltatást találnom a szállodaláncomnak

Bizony, szállodát tudtam alapítani az előző évben. Gyerekkoromban a szállodák voltak a leginkább elérhetetlen helyek számomra. Amikor társasjátékoztunk, akkor is ezek voltak értékesebbek, mint a házak. Nem igazán hittem volna, hogy valaha egy szállodában fogok megszállni. Azt meg még kevésbé gondoltam, hogy birtokolni is fogok egyet. Nem mondom, elég jó érzés, amit nem cserélnék le semmiért.

A vicces dolog pedig az volt, hogy jött be a folyamatos profit és egyre inkább elkezdtem arról gondolkozni, hogy mi lenne, ha nyitnék még egyet. Rengeteg előnye lenne egy új helynek, mivel most már tapasztaltabb vagyok abban is, hogy mire kell odafigyelni egy szálloda nyitásánál. Két szállodánál viszont feljön az a probléma, hogy valahonnan igazgatnom is kéne őket. Nem lehet csak egyik helyről a másikra rohangálni. Kellett egy székhely, ahhoz pedig egy olyan cég, akinél a székhelyszolgáltatás buda területén megoldható.

Pár hétig még halogattam ezt a tervet, aztán az egyik szállodás haveromtól kaptam egy linket, ami a Székhelyszolgáltatás24 nevű oldalra vezetett. Nem tudtam semmit erről a cégről, de bíztam a barátom megítélésében, mert már többször is alapított székhelyet. Én még zöldfülű voltam ebben, úgyhogy reméltem, hogy a Székhelyszolgáltatás24-en nem csak arról lesz szó, hogy a székhelyszolgáltatás buda melyik részén lesz megoldható, hanem arról is, hogy milyen feltételei vannak ennek.

Nem kellett aggódnom, mert egy szép, hosszú leírás fogadott. Amikor pedig ezeket a jelzőket használom, nehogy azt higgyétek, hogy valami unalmas dologra gondolok, mint egy bejegyzés egy lexikonban. Itt minden egyes bekezdés valami egyedi, megkapó megoldással operált, hogy fenntartsa a figyelmünket. Azonban ez nem csak egyszerű szemkápráztatás volt, hanem nagyon sokat segített abban, hogy hamar megértsem azt, amit mondani akarnak.

székhelyszolgáltatás buda

Vannak olyan helyek, ahol egy tájékoztatót ötször-hatszor is el kell olvasnom, mire megértem, hogy miről van szó. A székhelyalapítás témája pedig nem a legegyszerűbb, itt azonban probléma nélkül mindent meg tudtam érteni, mert olyan könnyeden és közérthetően fogalmaztak. Sokat segített még az is, hogy többször felsorolásokba voltak foglalva bizonyos információk, így nem éreztem sohasem azt, hogy elveszek a betűk között.

Most már csak arra voltam kíváncsi, hogy a székhelyszolgáltatás buda területén, melyik kerületben lenne megoldható. Azt hittem, hogy majd leírják a címet és nekem kell rákeresnem külön az interneten. Vagy még rosszabb, meg sem adják a címet, csak majd az ügyintézőtől fogom megtudni. Semmi ilyenről nem volt szó, sőt, teljes mértékben be lett mutatva az, hogy hol fog majd elhelyezkedni a leendő székhelyem. Egy külön kis térkép is el volt helyezve a cím mellett, amit interaktívan használhattam. Így meg tudtam nézni azt is, hogy milyen utcák voltak találhatók a környéken.

Ez abban tud segíteni, hogy eldöntsem, hogy megfelelő-e a környék egy székhely alapítására. Nem kellett csalódnom, Buda egyik legjobb és legszebb részén helyezkedik el a szolgáltatás által kínált hely. Ennyi nekem pont elég volt ahhoz, hogy rögtön a telefonomhoz nyúljak és felhívjam az oldalon található számot. Annyit még megjegyeznék, hogy mindenhol jól láthatóan fel voltak tüntetve az elérhetőségek, úgyhogy ezzel nem kellett további időt vesztegetnem. Minden igazgató tudja, hogy az idő az egyik legfontosabb dolog, ha céget akar igazgatni az ember. A Székhelyszolgáltatás24-nél pedig sosem éreztem azt, hogy túl lassú lenne a szolgáltatás, mindent precízen és gyorsan el tudtak végezni.