Fagylaltgéppel édes a nyaralás

Ki ne álmodozott volna arról gyermekkorában, hogy milyen lenne, ha lenn egy fagylaltgépje? Mennyi, de mennyi fagyit tudna akkor megcsinálni, na és persze megenni! Nos, a fagyi nem csak a gyerekek nagy kedvence, de nekünk felnőtteknek is a nyár kihagyhatatlan része.

Az ember, amikor nyaralni megy, átlagosan napi 2 adag fagyit is megeszik. De mi van akkor, hogy ha a szállodának van egy saját fagyi gépe? Akkor ez a szám sokkal magasabbra is ugorhat, hiszen ott van rögtön helyben. Ezzel lehetősége lenne a szállásadónak további bevételt szereznie.

Engem is foglalkoztatott a gondolat, hogy milyen lenne az élet, ha én magam gyárthatnám a fagyikat itthon, így bukkantam rá az rdealer.hu oldalára, ahol a fagylaltgép van a központban. Az érdeklődök hatalmas választékra bukkanhatnak. Használt, és új gépek is keresik gazdájukat. Különböző árkategóriákat lehet találni, pár százezer forinttól akár több milliós értékig.

Véleményem szerint egy szálloda bátran választhat egy közép árkategóriájú fagylaltgépet, hiszen nem ez a fő profiljuk, de mégis megfelelően ki tudja szolgálni az igényeket. A rdealer.hu számos akciót kínál. A Carpigani lágyfagylaltgép például három adagolókarral rendelkezik, amely azt teszi lehetővé, hogy 3 fajta fagyiból választhassanak az emberek. A gép rendkívül jól karbantartható, és nagyon jó ár -érték aránnyal rendelkezik. Képes kiszolgálni a szálloda minden vendégét. Hamarosan itt a nyár, tehát érdemes lehet beruházni egy gépre.