Bt alapítás 17.900 forinttól vagy INGYEN | topcegalapitas.eu

Nem is olyan régen láttam egy nagyon jó oldalt, ami igencsak jól jött volna nekünk, amikor céget alapítottunk.

Minden hotel mögött áll egy cég, aminek a bejegyzése nem éppen piskóta. De most láttam egy olyan lehetőséget, ami nagyon sokat segített volna. Így hangzott: Bt alapítás 17.900 forinttól vagy INGYEN | topcegalapitas.eu.

Nem mindegy, hogy milyen formát választunk a cégünknek. Vannak ugyanis bt.-k, kft.-k, zrt.-k, egyéni vállalkozások.

Ahhoz, hogy megtudjuk, nekünk melyik is lenne a megfelelőbb, mindenképpen konzultálnunk kell egy könyvelővel, ugyanis Ő tudni fogja, hogy a mi üzleti tervünk alapján melyik cégforma lenne a legjobb.

A topcegalapitas.eu oldalon láttam, hogy már van olyan szolgáltatás, hogy egy cég bejelenti a céget, elintézik az összes papírmunkát, és ha szükséges, akkor székhelyet is biztosítanak.

A cégbejegyzéshez el kell menni a cégbíróságoz, ahol bejelentik. Sok papírmunkával jár és ügyvéd is kell hozzá. Sajnos, mint hozzá nem értő, nekem lehet, hogy túl nagy falat lenne a bejelentés. Amikor a mi cégünk alakult, akkor a barátaim és egy könyvelő segítségét kértem.

Ők sokkal drágábban jelentették be, és nem is volt székhelyünk, azt külön kellett intéznünk hozzá. Ezek nélkül kicsit nehezebb volt a bejelentés, de nem volt lehetetlen.

Most viszont ezzel a céggel könnyen és gyorsan bejelentethetnénk a cégünket, meglenne, hogy hol a székhely. Itt adnak táblát is a cégnek, és ha szükséges, akkor Újlengyelbe is be lehet jelenteni. Itt sokkal kedvezőbb az adózás, ezért alaposan érdemes meggondolni, hogy melyik székhelyet választja az ember.

Itt scannelik a székhelyre érkezett leveleket is, így nem származik semmi hátránya abból senkinek, hogy ez a cég biztosítja a székhelyet.

Nekem már nincsen szükségem ilyesmire, nem fogok egy jó ideig még céget bejelenteni, de foglalkoznak mindenféle módosításokkal is, ezért elmentettem az elérhetőségüket.

Eddig nem is tudtam, hogy milyen esetekben kell feltétlenül módosítani a cég iratait, nem is nagyon gondoltam bele, hogy ezzel is foglalkozni kellene.

Pedig a székhely változások, a személyi változások indokolják, hogy a módosítások át legyenek vezetve. Még ilyennel sem nagyon találkoztam a pályafutásom alatt, de lassan szerintem fel kell készülnünk erre is a hotelben.

Szerencse, hogy nem nekem kell intéznem a módosításokat, de ha valaki kérdezni fogja, legalább tudni fogom, hogy honnan tudunk segítséget kérni a papírmunkában és a képviseletben. Az is nagy segítség, hogy van ügyvédjük és nem nekünk kell keresni pluszban.

Nem tudom, mikor lesz valaha szükségem a módosításra, de szeretek felkészült lenni, és úgy gondolom, miután megnéztem a topcegalapitas.eu oldalt, elég felkészült lettem. és akár abban is tudok segíteni, hogy hogyan kezdjünk neki a módosításnak vagy a bejelentésnek. Ha pedig elakadunk, akkor még mindig ott van az oldal, ahol segíteni tudnak ebben.