Akár szálloda, akár autoszerviz…nem mindegy, mit kapok a pénzemért

Szerencsére mi megtehetjük a családdal, hogy legalább évente egyszer – ha nem többször – elmegyünk valahova pihenni. Nekünk az sem mindegy, hogy milyen helyen tudunk megszállni. Általában elég tudatosan keressük a szálláshelyeket, hiszen meg van, hogy nekünk mi az, ami igazán fontos egy szállásban. Szerencsére az interneten manapság könnyedén keresgélhetünk. Rengeteg hely közül lehet válogatni és néhány oldalon a szűrők segítségével beállíthatjuk, hogy csak a nekünk fontos paraméterekkel rendelkezőket dobja fel a rendszer. Időt és energiát spórolva ezzel. A páromnak általában az a fontos, hogy könnyen megközelíthető legyen a hely, illetve a környéken legyenek látnivalók. Én kifejezetten figyelni szoktam az értékelésekre is, hiszen lehetnek nagyon szép képek és egy jó bemutatkozó szöveg, hogy ha közben a vendégek értékelései alapján azt látom, hogy mégsem olyan jó a szálláshely. Szerencsére eddig mindig jól választottunk, és nem nagyon kellett csalódnunk. Ez pedig ennek a tudatos keresgélésnek és annak köszönhető, hogy sokszor kérdezünk rá ismerősöknél is, hogy ismerik-e a helyet, jártak-e már ott. Érdeklődni szoktunk arról, hogy milyen benyomásaik voltak, szívesen ajánlanák-e.

Ugyanilyen tudatos keresés és körbekérdezés jellemzi az életem más területét is. Szeretek a közvetlen környezetemből érdeklődni tapasztalatokról, benyomásokról. Nem egyszer jutottam el így olyan szolgáltatókhoz, szálláshelyre, webshophoz; ahonnan elégedetten távozhattam és ugyanilyen elégedetten is térhettem vissza. Nem volt ez másképp az egyik budapesti autószervizzel sem. Oda is egy ilyen ajánlás, tipp révén jutottam el. Korábban nem ismertem őket, de kellett találnom egy új szervizt, mivel költözés miatt az eddigi megszokott szervizbe már nem tudnék eljárni. Szerencsére a baráti körömben mindig akad valaki, aki tud segíteni. Ezúttal Zoli adta a tippet, hogy nézzek utána az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft-nek. Én pedig megfogadva a tanácsot, így is tettem.

Már a weboldaluk is szimpatikus volt. Elég részletesen mutatja be őket, de mégsem kell órák hosszát olvasgatni. Megtudtam, hogy a 19. kerületben találom meg őket, illetve egy telefonszámot is találtam, ahol fel lehet venni velük a kapcsolatot. Az oldalon emellett lehetőség van időpontfoglalásra online módon is. Néhány szolgáltatás esetében ez nagyon klassz, hiszen ezzel elkerülhetjük a sorbanállást és a várakozást. Ráadásul manapság amúgy szeretik az emberek, ha valami online lehet intézni. Sokszor én is szívesebben választom ezt, mint a telefonálást. A weboldalon előre tudunk tájékozódni az árakról is, ami szintén nem egy elhagyagolható dolog. Áraikat egyébként a piaci tendenciáknak megfelelően próbálják kialakítani, hogy a lehető legjobb ár-érték arányban férhessünk hozzá a szolgáltatásaikhoz.

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz - Méta Autószerviz Kft.
Néha jó szakembereket találni nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk

Itt a márkának nincs nagy szerepe

Mivel ez egy márkafüggetlen szerviz, ezért azon sem kell aggódni, hogy a mi autónkat elvállalják-e. Több, mint 15 év tapasztalattal rendelkeznek, úgyhogy valószínűleg jó pár autót láttak már közelről. Tehát bármilyen autót rájuk bízhatunk. Lehet az régi, vagy új. További pozitívum, amit náluk találtam, hogy a náluk beszerzett és beszerelt alkatrészekre garanciát vállalnak. Ennek ideje minden esetben minimum 6 hónap, akár gyári az alkatrész, akár utángyártott.

Az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. szolgáltatások tárházával várja az ügyfeleket. Többek között lehet őket keresni állapotfelmérés, autódiagnosztika, fékjavítás, gumicsere, futómű beállítás, kuplung csere, kipufogó csere céljából, de akár olajcsere vagy éppen vezérlés csere miatt is kereshetjük őket. Mindezek mellett pedig, nem csak személyautók javításával foglalkoznak, hanem kisteher autók szervizelésével is. A https://www.metaautoszerviz.hu/-n írtak szerint a cég arra is figyel, hogy az odaérkező ügyfelek a lehető legnagyobb kényelemben várhassák, amíg a szakemberek elvégzik a munkálatokat. A váróban a klíma és az ingyenes wifi biztosítja, hogy kellesen teljen a várakozás. A hosszabb munkálatok esetén pedig a szevizszoftverük segítségével tartják a kapcsolatot az ügyfelekkel.

Egyelőre én még csak ismerkedtem a céggel. Mindenképpen feljegyeztem az elérhetőségüket és amikor már aktuális lesz az autóm szervizelése, akkor magam is meggyőződöm majd róla, hogy megéri-e őket választani.