Elmehetünk szállodázni ennek az olcsó webshopnak köszönhetően

Sosem felejtem el azt az olaszországi utazást, amit még 14 évesen ejtettem meg anyám osztályával. Akkoriban még nem voltam annyira szociális természetű, de lassan kezdtem kinyílni. Ez volt az egyik nagy fordulópont ebben a folyamatban. A legemlékezetesebb dolog az egész úton az egyik éjszaka volt, amit egy szállodában töltöttünk. Itt saját szobát kaptam, ahol teljesen el tudtam szakadni a többi embertől és a családomtól is. Áthatott valami mélyen megnyugtató érzés, ahogy az olasz tévét néztem a sötétben. Senki nem akart zavarni, nyugodtan lezuhanyozhattam és átadhattam magamat valami szépséges csendnek.

Nem akartam örökre egyedül maradni, de ott és akkor tökéletesen meg voltam magamban. Nem tudta megzavarni semmi sem a békémet. Ez az emlék pedig velem maradt az évek során és mindig eszembe jut, ha éppen egy hotelben akarok megszállni. Erre azonban mostanában egyre kevesebb lehetőségem van. Egyrészt a munkám miatt, másrészt pedig, mert nincs olyan rengeteg pénzem.

A spórolásban azonban nagyon sokat segít egy webshop, amit nemrégen találtam. Ezen az oldalon olcsóbban be tudok szerezni rengeteg olyan használati tárgyat, amiért jóval többet kéne fizetnem, ha boltba mennék. Úgy hívják, hogy Expresszbolt és a nevéhez híven nagyon gyorsan el lehet végezni rajta a bevásárlást. Már az is hatalmas megkönnyebbülés, hogy munka után nem kell elmennem a boltba, ha mondjuk új olajmentes sütőt akarok venni. Egyszerűen csak le kell ülnöm a kis székembe, végignéznem a kínálatot ezen az oldalon, és perceken belül meg is találom azt, amit kerestem. Ráadásul nem csak a vásárlás, de a kiszállítás folyamata is rendkívül gyors. Sosem kellett heteket várnom arra, hogy megérkezzen valami, amit éppen megvettem.

Sokan félnek a webshopok használatától, mert úgy érzik, hogy nem értenek eléggé a számítógépekhez. Ezen az oldalon azonban nem kell ilyen dolgok miatt aggódnunk, mert minden felhasználó típus számára egyaránt könnyedén értelmezhető, hogy milyen mechanikák alapján működik. Ha például konkrét terméket keresünk, akkor használhatjuk az oldal tetején található kereső sávot. Szinte el sem lehet téveszteni. Sok webshopon ütköztem már abba a problémába, hogy ez a sáv el van dugva valamelyik sarokban. Itt azonban jól látható, és szemüveget sem kell felvennünk, olyan szép nagyban ki van írva az, amit aktuálisan legépelünk.

Ha nincs ennyire konkrét ötletünk, akkor a kereső sáv melletti lenyíló menüben válogathatunk a kategóriák között. Ez inkább érdeklődési körökre bontja le a termékek listáját, így könnyen rá tudunk lelni mondjuk a kerti felszerelésekre, ha éppen ilyenek között akarunk böngészni. A kategóriák sokszor még ötletet is adtak nekem, ha kiment a fejemből valami, amit már régóta meg akartam venni. Csak megláttam a kategória elnevezését és rögtön beugrott.

Az árakat nem kell a csomagolások alján keresnünk, mint mikor boltba megyünk, mivel ezen az oldalon szépen ki van írva minden szükséges információ, kellően nagy számokkal. Csupán rá kell néznünk az adott termék képére, és rögtön alatta meg fogjuk találni az árát. Ha éppen akció van rajta, akkor pedig az áthúzott számok alatt kell keresnünk az aktuális árat.

Nekem rendkívül sok időmet sikerült megspórolnom azzal, hogy ezen az oldalon vásárolok. Elégedett vagyok nagyon a szolgáltatásukkal. Nem csak azért, mert olcsóbban kínálják a dolgokat, hanem minden mást is profin végeznek el. Legyen szó az információk biztosításáról, vagy a kiszállítás gyorsaságáról, az Expresszbolt minden téren jeleskedni tud.