Hátmasszázs jótékony hatásai – egy ülő munkát végző ember szájából

A szálloda menedzsment az utóbbi időszakban sajnos nem kell mondanom, nem éppen dübörög. Hiába szeretném, hogy turisták ezrei lepjenek el bennünket ebben a gyönyörű téli időszakban, a csodás havas tájban, sajnos ez most egyáltalán nem rajtam múlik. Túlélésre játszunk, próbáljuk más célokra hasznosítani a tereinket és valahogy fennmaradni és kihúzni ennek az időszaknak a végéig. Nem csak anyagi vonalon próbáljuk tartani a frontot, hanem legalább annyira a lelki oldalon is. Éppen ezért elkezdtem hátmasszázsra járni.

A hátmasszázs jótékony hatásai gondolom nem olyan földöntúli dolgok, amikről még sosem hallottatok. De azért egy pár gondolatot megosztanék veletek, egyrészt első kézből, a saját tapasztalataim alapján, másrészt pedig annak a stúdiónak a honlapjáról, ahová már hónapok óta járok a kezelésekre.

Részemről azt tudom elmondani, hogy minden olyan korábbi problémám, ami az ülő munkából származik előbb enyhűlt, majd teljesen eltűnt. Ezt valami fantasztikus érzés volt megélni. A karmathaimasszazs.hu oldalon pedig ezt taglalják tovább kicsit részletesebben, hogy a hátmasszázs jótékony hatásai nem csak a fájdalmak elmúlásában mutatkozhatnak meg, hanem ennél sokkal több területen. A nem megfelelő testtartásból azon kívül, hogy érezzük, fája a hátunk, nyakunk, bizony sokkal komolyabb, hosszú távú problémáink is adódhatnak. Éppen ezért nem érdemes kihagyni egy ilyen lehetőséget arra, hogy egy kicsit helyrekalapáljanak – akár szó szerint értve is.

A hátmasszázs jótékony hatásairól gyakorlatilag könyvek, tudományos cikkek és végtelen pozitív élménybeszámoló tanúskodik, éppen ezért szerintem abszolút nincs benne megkérdőjelezhető momentum. Tehát ha épp egy megbízható szalont kerestek egy kellemes hátmasszázsos kikapcsolódásra, akkor a karmathaimasszazs.hu oldalon kedvetekre tudtok időpontot foglalni rendkívül kedvező árakon, minden nap.

hátmasszázs jótékony hatásai