Motoromhoz mindig a MotorTire-t választom

Mindig is amolyan “vagány csaj” voltam, mióta csak az eszemet tudom… persze, vonzottak a tipikusan lányos dolgok is, viszont a szokásostól eltérően mindig otthonosabban éreztem magam az autószerelő műhelyek közelében vagy volánnál ülve, legyen az autó vagy motor. Szüleim egy kis szállodát vezettek, így ugyan nem vetett fel minket különösebben a pénz, de mindig volt miből félretennünk: jómagam is sokat dolgoztam ott, majd más szállodákban is, hogy tapasztalatot szerezzek. Ebből a pénzből finanszíroztam a jogosítványaim megszerzését a későbbiekben – amire pedig nem számítottam, de úgy hozta az élet, hogy hamarosan minimális önköltség mellett megkaphattam életem első motorját is, ami persze pár kötelezettséggel is járt: biztosítás és folyamatos, rendszeres karbantartás, hiszen ezzel több probléma is megelőzhető. A kisebb-nagyobb kötelező, járulékos költségek között arról sem szabad elfeledkezni, hogy a motorgumik is igényelnek bizonyos időközönként cserét használattól függően, hiszen folyamatos kopásban vannak – kiemelt figyelemmel a használtan vásárolt motorokra; ezeknél még inkább résen kell lenni az állapotot illetően.

Nyilván az sem mellékes, hogy honnan lehet szükség esetén jó ár-érték arányban motorgumikat beszerezni, akár akciósan. A baráti körömben nagyon sokan vásárolnak ugyanonnan, hiszen megtanultuk már, hogy hogyha valami beválik, azt nem hagyjuk ott… Éppen ezért, ha motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire! Jómagam is innen rendeltem a motorom megvétele után az új gumigarnitúrát és el kell mondjam, hogy abszolút nem bántam meg, nem hiába ajánlják őket annyian. Nagyon széles választékkal rendelkeznek, nem kell amiatt aggódni, hogy esetleg a vevőjelölt ne találna számára megfelelő terméket. A szállítás is kiemelkedően gyors, hiszen szintén egy gyorsaságáról is híres vállalkozás által küldik a csomagokat, hogy a vásárló biztosan minél hamarabb hozzájussok a rendeléséhez; ez a gyakorlatban 1, maximum 2 munkanapot jelent! A fizetés szintén kényelmesen intézhető, hiszen az összeg rendezhető előre utalással, utánvéttel, bankkártyával, akár az üzletben is, személyes átvétel esetén.

A rendszerük is szuper, hiszen egyértelműen feltüntetik, ha egy bizonyos típusú gumi azonnal szállítható vagy átvehető – és azt is, hogy hány darabos készlettel rendelkeznek. Szintén elkülönített jelzést kaptak azok, amelyek ugyan épp nem találhatóak meg náluk, viszont minimális átfutási idővel várhatóan be tudják szerezni és azután szállítani. Amit mindenképp kiemelnék, az az, hogy amennyiben a szokásosnál hosszabb a várható beszerzési, szállítási idő, akkor egyénileg megkeresik a vevőt egyeztetési célból, nem hagyják kétségek közt – csupán néhány márka van, aminél megszabott, hogy meddig lehet leadni a rendelést, hogy még a héten megérkezzenek, de ezt is külön feltüntették. Az abroncsokra amúgy jár 12 hónap garancia is, így nyugodtan vehetőek használatba, nem kell attól félni, hogy bármi probléma lenne velük – vagy ha mégis, akkor biztos, hogy segíteni fognak.

És hogy legyen még egy csavar is: szervizzel is rendelkeznek, azaz, ha már beszerezted náluk az új abroncsokat, akkor előzetes bejelentkezés alapján még a cserét is elvégzik, hogy erre se legyen gondod. Ha ez nem lenne elég, akkor megnyugtatásképp mondom, hogy az általuk intézett munkára is garanciát vállalnak, ezekre 6 hónap jár; persze be kell tartani néhány teljesen jogos feltételt ahhoz, hogy ez érvényesíthető legyen.

Mi sokszor rendeltünk már innen és a közeljövőben ezen nem is tervezünk változtatni, hiszen mindig tökéletesen elégedettek voltunk. Ha érdekelne motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire, és ne is nézelődj tovább!

Motorgumi akció: Robogó gumik Sport és eduro motorgumik - MotorTire