Nekem hamar lett ötletem, mi lendítheti fel újra az idegenforgalmat

Na nem mintha valami mogul lennék a turizmus területén, de sok a vendéglátós a családban, és az ismerős tulajdonában lévő kis panzió vezetője nagyon jó tapasztalatokat osztott meg velem. Amiket mondott, összevetve azzal, hogy mennyire kongott még tavaly tavasszal az a szintén nem nagy befogadóképességű hotel, ahol megszálltunk a feleségemmel, tényleg meggyőzőnek tűnt. Magunk is láttuk, hogy náluk az internetes arculatfrissítés és az erőteljesen megtolt reklámkampányuk után nekik tényleg beindult a szekér.

Mindenképpen érdemes azzal kezdenünk, hogy egy olyan profi társasággal, mint amilyet például a https://keresobenelso.hu webcímen találunk, felújíttatjuk a honlapunkat, de ez jó, ha még csak a kezdet! Ennél tovább is léphetünk, és lehetőségünk van “linképítési” és “keresőoptimalizálási” szolgáltatást is igénybe venni. Ezek, röviden és tömören azt szolgálják, hogy ne csak egy vonzó és a turisták kedvét meghozó, jól kezelhető honlapunk legyen, hanem meg is találják azt az emberek. A neten böngészve, a keresőkben, bárhogyan. A linképítés nagyon jó esetben akár 3000%-os forgalomnövekedést hozhat az oldalunknak, ami nem piskóta. Minél több link mutat ugyanis a szóban forgó website-ra, annál hamarabb találnak meg azok, akik azt a fajta szolgáltatást keresik. Ahogy írtam, ismerős panziósnak ez egy év alatt rengeteget visszahozott abból a forgalomból, amit korábban elvesztett.

A https://keresobenelso.hu tud segíteni egyebek mellett azon, hogy a szolgáltatásunkat leginkább jellemző kulcsszavak alapján a mi oldalunk legyen az egyik legrelevánsabb találat. Ehhez még konkurenciaelemzést is csinálnak, valamint “SEO szempontok” szerint vizsgálják át az oldalunkat. Ezt a fajta linképítést többek között a 400 és 500 között mozgó, hatalmas weboldal-bázisukat felhasználva végzik el, és érik el így a kívánt eredményt. Segíthetnek továbbá reklámkampányt indítanunk a neten, és még sok egyébben is. Rengeteg részletes, alapos leírást találhatunk náluk, hogy mi mit jelent az említettek közül, de érdemes minél előbb árajánlatot kérni, és konzultálni velük, ha úgy érezzük, nagyon elavult már az, amit a neten mutatunk, és ahogyan mutatunk magunkról.

Akár a turizmusban, akár másban, ha azt tapasztaljuk, hogy nagyon visszaesett a nekünk kedvező kereslet, legyünk a konkurenciákkal szemben a lehető legjobb helyen az internetes keresőkben, és mutassunk valami nagyon XXI. századit azoknak, akik minket választanak, választanának. Hajrá: https://keresobenelso.hu !